Leammuid Biret Ràvdnà

Eier og driver av YogaBiret Studio som ble startet i 2013. Sertfisert yoga intruktør i :  Ashtanga Teacher training 200hour,  Thailand v/ Samahita Retreat 2013.  Barneyoga instruktør v/ Kids Yoga Foundation i Sverige med Annica Skoglund. 2013-2014. Groovy kids yoga teacher training level 2. m/Greville Henwood 2014. Restorative yoga ved Atman yoga studio i Trondheim, 2016. Ashtanga yoga teacher training 300h Tattvaa yogashala i India august/september 2017. Tidligere danser og danse pedagog, utdannet ved London Contemporay dance school.  Etter å vært i innom flere yogaformer, falt alt på plass da hun oppdaget ashtanga yoga. Senere har hun fordypet seg i myk yoga og restorativ som en motvekt til ashtanga yogaens kraftfulle fysiske asanas. 

 

Inger-Lise Storvik

Startet med yoga i 2006, og yogaen har siden da hatt en stor rolle i livet hennes. Hun er mor til to små og har selv erfart hvor mye energi yoga kan bidra med i en aktiv og travel småbarnstilværelse. I løpet av 2015/16 tok hun yoga alliances 200 timers yogalærerutdannelse i regi av Zenit yogasenter i Trondheim. Sommeren 2016 flyttet hun og familien til Rana. Inger.Lise underviser i barselyoga, gravidyoga, senioryoga og vinyasayoga.

Cecilie Nordvik

Cecilie er utdannet yogalærer RYT200 gjennom Yoga Alliance og Senter for Mindful Yoga. Egenpraksis har utgangspunkt i Ashtanga Vinyasa Systemet og Mindful Yoga og hun har deltatt på ulike kurs, workshops og retreater. Hun ble introdusert til yoga i 2008 og etter å ha spilt håndball i mange år ble yoga et fint fristed fra konkurransepreget idrett, men også så mye mer. - "Yoga har lært meg mange ting. Gjennom yoga har det blitt tydeligere for meg for et potensiale jeg har og hva jeg er kapabel til å gjøre både fysisk og mentalt. Det er et verktøy for å bli mer bevisst og observant på kropp, sinn og sjel. Yoga har blant annet lært meg hvor viktig pusten er for å gi meg dybde i livet og i yogapraksisen og ikke minst for å takle utfordringer"