Om oss

YogaBiret studio åpnet  i  2013 av Leammuid Biret Ravdna.

Det startet med ashtanga yoga klasser. Etter hvert som studioet vokste kom det til flere yogastiler og instruktører. 

Alle våre instruktører er sertifiserte og godt forankret i sine respektive yoga tradisjoner.

På Yogabiret studio er vi opptatt av mennesket som helhet. Der pust, sinn og kropp forenes likestilt til å gi opplevelsen av det å være hel som menneske. Her kan du la hele deg blomstre.

Vi har et stort utvalg av ulike yoga klasser for enhver smak og nivå. 

Vi underviser i :

ashtanga yoga, myk yoga, yogaspa,  yin og restorative yoga, yin/yang yoga, Deva yoga, Vinyasa yoga, senior yoga, yoga for menn og gravid yoga.

 

På forspørsel tilbyr vi:

PT-timer

Yogaspa

Yoga for bedrifter, barnehager,  SFO og idrettslag.

 

Vårt studio er lokalisert på Drivhuset, Koksverkgt.1 i Mo i Rana.

Inngang helt i enden ab bygget.

Gratis parkering.

Velkommen til YogaBiret studio -der treet ditt blomstrer. 

Leammuid Biret Ràvdnà

Eier og driver av YogaBiret Studio som ble startet i 2013. Sertfisert yoga intruktør i :  Ashtanga Teacher training 200hour,  Thailand v/ Samahita Retreat 2013.  Barneyoga instruktør v/ Kids Yoga Foundation i Sverige med Annica Skoglund. 2013-2014. Groovy kids yoga teacher training level 2. m/Greville Henwood 2014. Restorative yoga ved Atman yoga studio i Trondheim, 2016. Ashtanga yoga teacher training 300h Tattvaa yogashala i India august/september 2017.  120 t  yin yoga lærer utdanning ved Yinyang akademiet 2019/2020.  Yoga nidra instruktør utdanning, Indre Stilhet med Anita Abrahamsen. Tidligere danser og danse pedagog, utdannet ved London Contemporay dance school.  Etter å vært i innom flere yogaformer, falt alt på plass da hun oppdaget ashtanga yoga. Senere har hun også fordypet  i myk yoga, yin yoga,restorativ yoga og yoga nidra. 

 

Inger-Lise Storvik

Startet med yoga i 2006, og yogaen har siden da hatt en stor rolle i livet hennes. Hun er mor til to små og har selv erfart hvor mye energi yoga kan bidra med i en aktiv og travel småbarnstilværelse. I løpet av 2015/16 tok hun yoga alliances 200 timers yogalærerutdannelse i regi av Zenit yogasenter i Trondheim. Sommeren 2016 flyttet hun og familien til Rana. Inger-Lise underviser i gravidyoga på vårt studio.

Cecilie Nordvik

Cecilie er utdannet yogalærer RYT200 gjennom Yoga Alliance og Senter for Mindful Yoga. Egenpraksis har utgangspunkt i Ashtanga Vinyasa Systemet og Mindful Yoga og hun har deltatt på ulike kurs, workshops og retreater. Hun ble introdusert til yoga i 2008 og etter å ha spilt håndball i mange år ble yoga et fint fristed fra konkurransepreget idrett, men også så mye mer. - "Yoga har lært meg mange ting. Gjennom yoga har det blitt tydeligere for meg for et potensiale jeg har og hva jeg er kapabel til å gjøre både fysisk og mentalt. Det er et verktøy for å bli mer bevisst og observant på kropp, sinn og sjel. Yoga har blant annet lært meg hvor viktig pusten er for å gi meg dybde i livet og i yogapraksisen og ikke minst for å takle utfordringer"

Susanne Solli Høyen

Susanne er en trønder gift med en ranværing. Hun har to små barn, og trives best med friluftsliv, og med yoga. Hun liker at yoga har fokus på oppmerksomhet, og at yoga er for alle.
Susanne er utdannet ved  Atman Yoga School 200 hour Vinyasa+Vedic Studies Yoga Teacher Training Program,  2018. Undervist på Stamina fra januar 2015 til februar 2018.
I vinyasatimen legger Susanne vekt på å guide flyt der asanaene passer godt til hverandre, med musikk tilpasset de ulike sekvensene. Noen utfordringer kan man også regne med.
Susanne underviser i vinyasa yoga på vårt studio.

Anja Behsen

Anja er fra Nederland, bosatt nå i Finneidfjord.

Hennes første møte med Yoga var Gravidyoga i 1995, siden da har Yoga gradivis vært regelmessig del av livet hennes. Anja har alltid vært opptatt av et helhetlig menneskesyn og at kropp og sinn henger sammen.

"Jeg tror på at det er masse iboende ressurser i oss, som vi har tilgjengelig men ofte ikke er klar over. " 

Mindfulness for henne er en måte å forholde seg til livet og til seg  selv og det kan alle.

Utdanning : Mindfulness instruktør 2018 hos Co-Create / Ivar Vehler