Leammuid Biret Ràvdnà

Eier og driver av YogaBiret Studio som ble startet i 2013. Sertfisert yoga intruktør i :  Ashtanga Teacher training 200hour,  Thailand v/ Samahita Retreat 2013.  Barneyoga instruktør v/ Kids Yoga Foundation i Sverige med Annica Skoglund. 2013-2014. Groovy kids yoga teacher training level 2. m/Greville Henwood 2014. Restorative yoga ved Atman yoga studio i Trondheim, 2016. Ashtanga yoga teacher training 300h Tattvaa yogashala i India august/september 2017. Tidligere danser og danse pedagog, utdannet ved London Contemporay dance school.  Etter å vært i innom flere yogaformer, falt alt på plass da hun oppdaget ashtanga yoga. Senere har hun fordypet seg i myk yoga og restorativ som en motvekt til ashtanga yogaens kraftfulle fysiske asanas. 

 

Inger-Lise Storvik

Startet med yoga i 2006, og yogaen har siden da hatt en stor rolle i livet hennes. Hun er mor til to små og har selv erfart hvor mye energi yoga kan bidra med i en aktiv og travel småbarnstilværelse. I løpet av 2015/16 tok hun yoga alliances 200 timers yogalærerutdannelse i regi av Zenit yogasenter i Trondheim. Sommeren 2016 flyttet hun og familien til Rana. Inger.Lise underviser i barselyoga, gravidyoga, senioryoga og vinyasayoga.

Cecilie Nordvik

Cecilie er utdannet yogalærer RYT200 gjennom Yoga Alliance og Senter for Mindful Yoga. Egenpraksis har utgangspunkt i Ashtanga Vinyasa Systemet og Mindful Yoga og hun har deltatt på ulike kurs, workshops og retreater. Hun ble introdusert til yoga i 2008 og etter å ha spilt håndball i mange år ble yoga et fint fristed fra konkurransepreget idrett, men også så mye mer. - "Yoga har lært meg mange ting. Gjennom yoga har det blitt tydeligere for meg for et potensiale jeg har og hva jeg er kapabel til å gjøre både fysisk og mentalt. Det er et verktøy for å bli mer bevisst og observant på kropp, sinn og sjel. Yoga har blant annet lært meg hvor viktig pusten er for å gi meg dybde i livet og i yogapraksisen og ikke minst for å takle utfordringer"

Susanne Solli Høyen

Susanne er en trønder gift med en ranværing. Hun har to små barn, og trives best med friluftsliv, og med yoga. Hun liker at yoga har fokus på oppmerksomhet, og at yoga er for alle.
Susanne er utdannet ved  Atman Yoga School 200 hour Vinyasa+Vedic Studies Yoga Teacher Training Program,  2018. Undervist på Stamina fra januar 2015 til februar 2018.
I vinyasatimen legger Susanne vekt på å guide flyt der asanaene passer godt til hverandre, med musikk tilpasset de ulike sekvensene. Noen utfordringer kan man også regne med.
Susanne skal undervise i Gravid yoga og vinyasa yoga.