• mandag

  kl 17-18 Myk yoga. dato.15,januar-14.mai. pris kr 2200,-
  instruktør: Biret. VENTELISTE

  kl 18.15-1945 Ashtanga yoga 2 , Dato: 15,januar-14.mai. Instruktør: Biret.VENTELISTE.

  kl 20-21.30 Ashtanga yoga 2 for menn. , Dato: 15,januar-14.mai. Pris kr 2400,- Instruktør: Biret. VENTELISTE.

 • tirsdag

  kl 18.30-20.15 gravid yoga. 5 ukers kurs . oppstart 15.mai.
  pris kr 900,-
  Instruktør: Inger-Lise/Biret
  .

  .

 • onsdag

  kl 16.15-17.45 Ashtanga yoga 1+2.
  Dato: 17.januar- 9.mai. Pris kr 2400,-. Instruktør Biret. 2 plasser ledig.

  kl 18-19.Mykyoga. Dato: 17.januar-9.mai, Pris: kr 2200,-.
  Instruktør: Cecilie. 1 plass ledig.

  kl 19.15-20.45 Ashtanga Yoga 1. dato: 17,januar-9.mai Pris: Kr 2400. Instruktør. Biret. VENTELISTE.

 • torsdag

  kl 16.10-17.05. Restorativ yoga. Dato: 1.februar-22.mars. Pris kr 1300,-, Instruktør: Biret. VENTELISTE.

  kl 17.15-18.35 Ashatnga yoga 1 for menn. 18,januar-3.mai. pris kr 2350,-. instruktør: Biret. VENTELISTE.

  kl 1845-2015 Ashtanga yoga 2. Dato: 11.januar-3.mai. Pris kr 2400,-. Instruktør: Biret. 2 plasser ledig.

 • fredag

 • lørdag.

  Mini-mini yoga retreat 3 lørdager.

  17.februar familie / venner:
  kl 11-11.45 Familieyoga m/barn 4-8år. kr 75 pr person
  kl 12-12.45 yoga for vennskap. for barn 9-12 år. kr 75 pr person.
  kl 13-14 Partner yoga. kr 300 pr par. Ungdom/voksne. Ta med venn/venninne/kjæreste/ektefelle.


  3.mars: mer info kommer.

  14.april: mer info kommer

beskrivelse av yoga klassene

Ashtanga Yoga er en fysisk krevende yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Ashtanga yoga passer i prinsippet for alle. Det er en effektiv og er en utmerket form for trening, som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi og et rolig sinn. Det helhetlige perspektivet og dens positive effekter har gjort Ashtanga yoga veldig populær i de siste årene.

Intro til ashtanga yoga kurs: for deg som er nybegynner med ingen yoga erfaring eller med litt erfaring fra annen yoga form.

Ashtanga yoga 1: for deg som har intro kurset, eller erfaring fra annen fysisk form for yoga.

Ashtanga yoga 1+2: en mix gruppe med litt erfarne, og erfarne.

Ashtanga yoga 2: for deg som er kommer videre i serien etter navasana. 

Ashtanga yoga for menn: for menn som har litt yoga erfaring og/eller som har tatt intro til ashtanga kurset.

 Yoga for ungdom 14-17år:  Yoga gir ungdom et redskap til å møte utfordringer i hverdagen på en mer positiv måte. Klassen har hovedvekt på stilen Ashtanga yoga. En fysisk yoga stil med spesiell pusteteknikk, fast serie øvelser samt avslapning og meditasjon. Gjennom dyp pust og synkroniserte bevegelser , vil man bygge opp styrke, bli smidigere, få overskudd og forbedre sin konsentrasjonsevne. Fin kombinasjon til annen trening.  I yoga konkurrerer du hverken med deg selv eller andre. Her er du bra som du er. 

 Myk yoga:  yoga klasse med pranayama (pustetekniker), rolige fysiske asanas for styrke og tøyning, meditasjon, og avspenning. Passer for alle, med eller uten yoga erfaring. Perfekt for deg liker yoga i et rolig tempo. 

 Senior yoga:  består av fysiske øvelser som både styrker musklene, gir balanse og økt fleksibilitet. Vi setter også av en del av timen til avspenning og pusteøvelser. Øvelsene tilpasses til hver enkelts helsemessige utfordringer. Etter kort tid vil du merke at nattesøvnen blir bedre, du får ny energi og og en mer positiv innstilling til livet.

Mindful yoga er en rolig form for yoga hvor vi holder stillingene over lenger tid for å gi kroppen mulighet til å gi slipp på stress og spenninger som sitter i både muskler og bindevev. Ved bruk av yoga-utstyr som tepper, puter, sandposer og blokker hjelper vi kroppen og sinnet til å slippe taket på spenninger ved å synke dypt inn i stillingene samtidig som vi støtter opp ledd og muskler.Passer for alle og man trenger ikke tidligere erfaring med yoga.

Yoga for aktive. Yoga for syklister, løpere, skikjørere, langrennsløpere og andre aktive. Timen vil forbedre balanse og stabilitet, virke skadeforebyggende, øke styrke og utholdenhet. En sterk kjernemuskulatur er svært viktig for god kroppsholdning, stabilitet, balanse, beskyttelse av ryggraden og optimal kraftoverføring i ulike aktiviteter. Gjennom en regelmessig yogapraksis utvikler og forbedrer du din egen bevegelighet, og yoga er derfor en svært fin treningsform å kombinere med annen trening/andre aktiviteter, for å prestere bedre. Passer for alle og man trenger ikke tidligere erfaring med yoga.

Gravid yoga:  kurset passer for gravide i alle stadier. Svangerskapet kan være en krevende tid der det er mange og store forandringer som skjer i kroppen. I dette kurset vil vi gjøre øvelser for å styrke bein, rygg og bekkenbunn, åpne opp i hofte, bryst og skuldre, og jobbe for å bevare en god holdning ettersom man blir tyngre.  Øvelsene vil gjøre deg mer fleksibel, gi deg energi og vil hjelpe deg å takle de fysiske og følelsemessige utfordringene i svangerskapet. Gjennom pusteøvelser og avspenning blir det lettere å være tilstede i egen kropp og å komme i kontakt med barnet i magen. Passer for alle gravide, uansett erfaring med trening og yoga fra tidligere.

Barselyoga:  Klasse for nybakte mødre og deres baby. Yoga er en fin måte å komme i kontakt med kroppen igjen etter svangerskap og fødsel, og vil gi fornyet energi i en tid der det kreves mye av en. I disse timene vil vi gradvis styrke hele kroppen og ha fokus på trening av bekkenbunn og skånsomme kjernemuskulatur øvelser.  Vi fokuserer også på å åpne og avspenne områder som skuldre og rygg som er ekstra utsatt for belastning og spenninger på grunn av en periode med mye bæring og amming av baby. Timen vil dreie seg om mammaens velvære, der mor selv får noe igjen i en tid hun gir mye av seg selv, men det vil også være øvelser for mor og barn sammen, som vil øke nærheten mellom mor og barn.  Vi tar oss god tid på å roe ned kropp og sinn og finne tilstedeværelse. Fokus på pust og avspenning er viktig i barselperioden og kan lindre plager som søvnmangel, spenninger i kroppen og stress.  Passer for mor med baby mellom 6 uker og 10 mnd. Ta med eget teppe til babyen og evt et par favoritt leker:)