MALA KURS

Mala Kurs

TORSDAG 31.januar 2019 kl 18.00-21.00
påmeldingsfrist 17.januar. 2019
Pris kr 1250,-
påmelding: yogabiretstudio@gmail.com   (Dette kurset ligger under siden påmelding, så påmeldingen sender du på e.post.)

Ønsker du å lage ditt eget personlige malasmykke? Eller kanskje gi en gave med personlig preg? Bli med på malakurs, hvor du finner din intensjon for smykket og får velge den steinen med den fargen du ønsker.
Et malasmykke har 108 perler og en guruperle og stammer fra buddhismen. Det brukes i meditasjon, og har nå inntatt yogaverdenen hvor det blir brukt i personlig praksis eller bare som pynt. Et personlig malakjede har sin egen intensjon eller sitt eget ønske som er tilpasset personlig den som bærer smykket.
Vi starter workshopen med en sentrerende meditasjon hvor du finner intensjonen du ønsker for ditt malasmykke. Deretter får du lage ditt helt personlige malasmykke.

Instruktør:
Marianne Wiik Olsen er utdannet yogainstruktør i hatha yoga gjennom Yoga Alliance. Hun tok utdannelsen i 2016 på Kreta gjennom Breath of Life Yoga som er godkjent gjennom Yoga Alliance som undervisningssenter.Hun starter høsten 2017 med utdanning i Deva Yoga for muskel og skjelettplager, og vil etter hvert kunne tilby undervisning i dette også.